Ballonvaren, een unieke belevenis voor iedereen voor elke gelegenheid

categorie: Avontuur
Contacteer ons
Pin it

Ballonvaren, een unieke belevenis voor iedereen voor elke gelegenheid

Vliegen en zweven door de lucht als een vogel. Heel wat mensen dromen ervan. Voor u kan die droom werkelijkheid worden dankzij Sidony Ballooning. Wij nemen u mee op een onvergetelijke ballonreis, een ervaring die u een levenlang zal bijblijven. Wil u graag iemand anders laten genieten van een unieke ballonvlucht? Dat kan met onze Balloon Cheque. Vier feest op een wel erg bijzondere locatie.
Onze professionele crew onder leiding van Gaston De Rudder maakt al dit moois mogelijk. Al meer dan 25 jaar is ballonvaren onze passie en specialiseren wij ons in originele formules voor ballonvaarten. Dit betekent dat wij kunnen bogen op meer dan 2.500 uren ervaring met de heteluchtballon. Vanzelfsprekend bezitten wij de nodige brevetten, certificaten en vereiste verzekeringsdocumenten.

Bent u alleen, met twee of maximaal met een groepje van 7 personen? Kom dan naar het Waasland! Wij gaan met u de lucht in voor enkele uurtjes onvergetelijke natuurexploratie vanuit een heteluchtballon. Sidony Ballooning staat garant voor:
 

Locatie event

Waasland Oost-Vlaanderen
België
€ 115.00
per persoon
Event Locatie: 
Waasland Oost-Vlaanderen
België
Telefoonnr.: 
03 776.51.78