Gastronomie in de Zwalmstreek
Via een middeleeuwse kapel wandelt u 't Kapelleke binnen waar een warme en huiselijke gloed u tegemoet komt. Respect voor waardevolle ingrediënten en de seizoenen is zowat het leidmotief van chef Luc Heyvaert, een oud-leerling van de hotelschool van Koksijde.
De patroon aan ‘t fornuis serveert u hier samen met zijn sympathieke echtgenote een klassiek Franse keuken met persoonlijke toets. Hier en daar zien we culturen versmelten dankzij -weliswaar subtiele- Oosterse accenten. Chef Heyvaert staat erop enkel huisbereide producten aan tafel te brengen. Van de broodjes tot de pralines bij de koffie... alles krijgt vorm in eigen keuken.
Om u te laten proeven van de kunsten van Chef Heyvaert stellen wij u elke vrijdagavond een suggestiemenu voor bestaande uit 5 gangen inbegrip wijnen.
Indien u wenst te weten welke suggestie we bieden neem dan even contact op.