sterrenrestaurant Herbert Robbrecht
Elke gastronoom voelt zich onmiddellijk thuis in dit huis van goede smaak.
In een stijlvolle villa, landelijk gelegen maar toch makkelijk bereikbaar ontvangen Herbert en zijn echtgenote Martine en toegewijde medewerkers u graag in hun sfeervolle restaurant.
Het restaurant is smaakvol en gezellig ingericht,en is voorzien van een prachtige wijnkelder die op aanvraag kan bezocht worden.
De chef Herbert Robbrecht kookt enkel met dagverse topproducten en brengt hier een lichte creatieve keuken. Er wordt in onze keuken gretig gebruik gemaakt van zuiderse en mediterrane smaken.
We stellen u hier onze suggestiemenu van de chef voor:
- Glaasje Champagne vergezeld van verschillende amuses.
- Gebakken Sint Jacobsvruchten,
- Noordzeecrab, frisse salade met groene kruiden.
- Rogvleugel gegaard op lage T°, preistoemp, handgepelde grijze garnalen en een luchtige bakboter met citroen.
- Halfwilde patrijs met een mengeling van groene kool en wintergroenten, jus van patrijs verfijnd met Westmalle dubbel.
- Enkele verrassende zoetigheden: Chocolade – vruchten – roomijs – crème brulée.
- Koffie of thee
Begeleid door onze huisgemaakte mignardises.
Inclusief water tijdens de maaltijd
Bijpassende wijnen(geschonken tot en met het hoofdgerecht)